« Terug

Wij doen het wel voor jou!


 

 

Vroeger was ‘Doe-Het-Zelf’ vooral de norm, nu kiezen we steeds meer voor ‘Doe het voor mij’, dit omdat de tijden drukker worden en het leven hectischer. Waarom zou je het zelf nog doen wanneer de mogelijkheid er is dat wij dit voor jou doen: Do It For Me.

Bouwcenter Frans Vlaeminck is gespecialiseerd in renovatie.

Hiervoor hebben we verschillende renovatie-afdelingen en toonzalen uitgebouwd. Deze kan u ter plaatse bij ons bezoeken maar ook op deze webshop. De online reno’s kan u beschouwen als de online etalage van onze fysieke winkel.

U kan klikken op 9 verschillende reno-shops. Daar kan u reeds een deel van ons assortiment zien.

Uniek aan deze reno-shops is dat u deze goederen kan bestellen aan een voordeliger 6% btw-tarief, dit indien de door u gekozen producten door ons team geplaatst worden.

Aan dit 6% btw-tarief zijn wel enkele voorwaarden verbonden.

  • De woning dient ouder te zijn dan 10 jaar.
  • De goederen moeten geplaatst worden door een erkend aannemer, in dit geval is dit ons plaatsingsteam.
  • Goederen worden onroerend door plaatsing, deze dienen dus vastgemaakt of geïnstalleerd worden zodat deze niet zomaar afneembaar zijn. Dit is volgens een officiële lijst.

Wijzelf beschikken over verschillende plaatsingsteams met veel vakkennis. Telkens met hun eigen specialisatie. 

Naast plaatsing kan u zeker ook goederen bestellen in de reno-shops om zelf af te halen of te laten leveren. Deze worden dan ook niet door ons geplaatst dus is dit steeds aan 21% btw. Dit laat u de ruimte dit eventueel zelf te plaatsen.

U kan de reno’s gebruiken om te bestellen of een offerte aan te maken. U kan dan kiezen tussen de btw-tarieven. Zo kan u het prijsverschil zien tussen zelf plaatsen of het door ons te laten plaatsen.

Kort samengevat:

DHZ = 21% btw-tarief

DIFM (Do It For Me): 6% btw tarief, dit wanneer u voldoet aan bovenstaande voorwaarden.

 

Wanneer u iets besteld bij ons om te plaatsen of u heeft sterke interesse in een product of een renovatie komen wij bij u ter plaatse opmeten.
Hierna wordt een vrijblijvende, correcte en betaalbare offerte opgemaakt zodat u een perfect idee krijgt van de renovatie of de plaatsingswerken.

Wenst u een afspraak te maken mag u gerust contact opnemen via planning@bcfv.be of 056 67 19 25

De productgroepen waar geen ‘Reno’ bij staat kunnen niet genieten van het 6% btw-tarief zoals gordijnen, tuinproducten, gereedschap of dergelijke.

Opgelet voor bestellingen die moeten geleverd worden : wij leveren ENKEL in een straal van 30 km rond oostrozebeke (postcode 8780).

Onze installatie prijzen zijn indicatief. Wij voorzien steeds een bezoek ter plaatse voor installatie.  Gelieve volgende informatie door te geven : afmetingen, uitbreken vloer, aan- en afvoerpunten, aanpassen of plaatsen van leidingen en/of afvoerbuizen, afval afvoeren, ... en liefst met enkele foto's dit door te sturen naar planning@bcfv.be.  Zo kunnen wij een een meer precieze offerte maken. Je kan de planning ook telefonisch bereiken op het nummer 056/671925

Gelieve enkele data voor een afspraak door te geven : graag via mail naar planning@bcfv.be

Betaal veilig met

Uw gegevens zijn veilig

SSL